Turvallinen tuulilasikorjaus Kouvolassa Thermo Servicellä

Kiveniskut ja lohkeamat ovat yleinen ongelma tuulilaseissa. Tuulilasin korjaaminen on edullisempaa kuin lasinvaihtaminen. Vahingon sattuessa vaurioitunut kohta kannattaa suojata joko tarkoitukseen soveltuvalla kiveniskuteipillä tai jopa tavallisella teipillä, jottei vaurion sisään pääse kertymään likaa. Kuumuus ja lämpötilanvaihtelut saattavat levittää vauriota, joten mikäli mahdollista käännä lämmittimen puhallus pois lasilta.

NOVUS-lasinkorjausmenetelmä

Noin 75 % tuulilasien särkymistä ja kiveniskemistä on korjattavissa NOVUS-menetelmällä. NOVUS on lasinkorjausmenetelmä, joka sopii kaikkiin ajoneuvoihin riippumatta merkistä tai mallista.

Tuulilasikorjaus on kustannustehokasta

Tuulilasin korjaaminen on monin verroin edullisempaa kuin lasin uusiminen. Korjaaminen on myös kustannustehokkaampaa lasin vaihtoon verrattuna. Auto on takaisin ajokunnossa jopa alle tunnissa, lasin vaihdon viedessä vähintään päivän verran.

Ota yhteyttä!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 2Jaa

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Olen kiinnostunut seuraavista palveluista

Polttoainelämmitin
Ilmastointihuolto l/ - lkorjaus
Alkolukkoasennus l/ l-huolto
Tuulilasikorjaus
Varaosakyselyt
Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Thermo Service
Mäkikatu 4
45200 Kouvola

Y-tunnus: 1914640-5
Puh: 010 422 9000

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Thermo Service:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.